Miért választ valaki proktológiai magánrendelést, ha valamilyen problémája van a végbél tájékán?

Mert személyre szóló odafigyelést szeretne, korrekt vizsgálatot és tájékoztatást, empátiát, és legfőképpen olyan orvost, akinek szakértelmében megbízik, és hisz a közös együttműködés sikerében, a gyógyulásban. Szeretné elkerülni a bizonytalanságot, a nyitva maradt kérdéseket. Válaszokat akar, működő megoldásokat, segítőkész, megnyugtató légkört, odafigyelést és gondoskodást.

A magánrendelések színvonalas környezetben, jól felszerel rendelőben zajlanak. A páciensek mindent megkapnak, ami fontos egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben.

Az Aranyér Központ proktológiai magánrendeléséről távozók ezeket említik véleményükben. Központunk 2014-ben és 2017-ben elnyerte a megtisztelő Év Magánrendelője díjat.

Olvasa el a véleményeket proktológiai magánrendelőnkről, érdemes!

 

 

 

 

 

 

Proktológiai magánrendelés – gyakorlati tanácsok videósorozatban a végbélvizsgálat, végbéltükrözés előtt

A magánrendelés egyik előnye, hogy kiemelten törődünk a betegek igényeivel. Figyelünk a véleményekre, visszajelzésekre, és azokat figyelembe véve olyan szolgáltatásokat fejlesztünk, ami megkönnyíti a proktológiai vizsgálatokon való részvételt.

Amennyiben szeretne magabiztosan, kétségektől mentesen, felkészülten megjelenni a proktológusnál, akkor a videóanyagunk önnek szól.

A videók segítségével készítsen elő egy listát a panaszaiból és a kérdésekre adandó megfelelő válaszokból, készüljön fel fejben és lélekben a vizsgálat alatti teendőkre.

Az információk több ezer betegünk gondtalan, a vártnál lényegesen kevesebb kellemetlenséggel járó, az átlagnál sokkal alaposabban sikerült végbélvizsgálata, végbéltükrözés alapján születtek.

A videóleckékben eddig egyedülálló részletességgel gyakorlatias és közérthető módon van szó:

  • a végbélvizsgálat, végbéltükrözés előtti felkészülésről,
  • proktológuslehetséges kérdéseiről és az azokra adott megfelelő válaszokról,
  • a vizsgálandó terület felépítéséről, a vizsgáló módszerekről és eszközökről,
  • a végbélvizsgálat, végbéltükrözés alatti érzésekről, érzetekről és tapasztalatokról,
  • az esetleges hibákrólés azok lehetséges elkerüléséről,
  • alehető legkevésbé kellemetlen, de minél sikeresebb végbélvizsgálathoz, végbéltükrözéshez szükséges teendőiről, praktikákról, tanácsokról,
  • és a sikeres vizsgálathoz elsajátítandó mozdulatokról

Amennyiben tanácsainkat megfogadja, a végbélvizsgálat, végbéltükrözés lényegesen kevesebb kellemetlenséggel, és nagyobb sikerrel jár majd, ami a megfelelő, éppen ezért az eredményes kezelés szükséges előfeltétele. Emiatt a gyógyulás esélyei nagyban nőnek.

 

A videósorozat mellé készültünk még segédanyagokkal.

 

Mellékelve megkapja a proktológus kérdéseiről szóló listát, melyet akár végbélvizsgálat, végbéltükrözés előtt a proktológushoz be is adhat előzetes áttanulmányozásra, ezzel segítve elő a konzultáció gyorsabb, gördülékenyebb kimenetelét. Ez biztosítja azt is, hogy nem sikkad el semmi fontos.

+ Kap egy ellenőrző listát arról, hogy mit kell tegyen a végbélvizsgálat, végbéltükrözés előtt, alatt és után.
+ Öné lesz még pácienseink között igen népszerű tájékoztató is arról, hogy hogyan tudjuk végbélproblémáinkat kipróbált, apró, de sikeres életviteli változtatásokkal rendbe tenni.

 

A videóleckék nem csak kósza mendemondákon alapulnak, hanem sok ezer betegünk vizsgálatának megfigyelését, annak tapasztalatát foglalják magukban. Ezért sokkal többet adnak, sokkal több dologról tájékoztatnak, mint amit valaha is el tudnánk képzelni, amire valaha is gondolnánk a vizsgálat előtt.

Kérje az ingyenes videósorozatot itt! 

Keresztnév: *
Email: *

 


Nem mindennapi vélemények születtek a videókról, azok tartalmáról. Olvasson bele, milyen hasznosnak ítélték a feliratkozók! ==> 

 

Várjuk szeretettel proktológiai magánrendeléseinken!

dr. Bánfalvi Péter vezető proktológus dr. Bánfalvi Péter - proktológus

Dr. Bánfalvi Aranyér Központ, A gyógyító gondoskodás
www.aranyeresseg.hu

Szakértőinkhez vizsgálatra való bejelentkezéshez kattintson ide,

vagy hívja a

+36(30)-868-0244

telefonszámot!

 

Szakértőink:

Dr. Pácsa Szilvia

Dr. Pácsa Szilvia

nőgyógyász, kismedence betegségek szakorvosa

Nőgyógyászként célom, hogy pácienseimet tudásommal gyógyuláshoz, és az egészséges élet megtartásához segítsem. Gyakorló orvosként folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, amelyek a hagyományos (gyógyszeres, műtéti) terápiás megoldásokat kiegészítve a gyógyulást gyorsabbá és hatékonyabbá képesek tenni. Vallom, hogy az egészség, az egyéni csúcsforma elérésének feltétele a testi-lelki egyensúly megteremtése, amelyhez a tudomány és a technika által kínált, bizonyítottan hatásos gyógyászati megoldásokat is érdemes felhasználni. Tovább >>

Dr. Mikes Csaba

Dr. Mikes Csaba

proktológus, sebész főorvos

Proktológia magánrendelést 2007 óta folytatok. A kórházi végbélsebészet mellett magánrendelésen a végbéltájéki panaszokkal (aranyeresség, condyloma, végbélviszketés, végbélsipoly, végbélberepedés, jó és rosszindulatú végbél és vastagbéldaganatok) hozzám forduló páciensek ellátását végzem, célom az alapos kivizsgálását követő pontos diagnózis felállítása és annak legkorszerűbb ellátása.

Dr. Lehoczki Gergely

Dr. Lehoczki Gergely

proktológus, sebész adjunktus

2009-es sebészeti szakvizsgám megszerzését követően kezdtem el proktológiai panaszokkal pácienseket ellátni és észleltem, hogy széles körű igény van a végbélbetegségek tüneteitől szenvedő páciensek empatikus, pontos, minőségi ellátására. A precíz és pontos megfigyelés, a tapasztalatok gyűjtése, beépítése a mindennapi gyakorlatba valamint a személyre szabott ellátás, gyógyítás, esetkövetés fontossága ragadott meg leginkább, ami mind a mai napig a fő motivációt jelentik számomra. A páciensek bizalmának elnyerése és megtartása szintén nagyon fontos számomra. Mindannyian ismerjük a mondást:”pontos mint egy sebész.” Ennek a jegyében szeretnék minden páciensem számára enyhülést, jobbulást, teljes gyógyulást nyújtani.

Tovább >>

Dr. Tóth-Fülöp Orsolya

Dr. Tóth-Fülöp Orsolya

proktológus, sebész szakorvos

Számomra a szakmaiság mellett a legfontosabb a páciens orientált légkör, amelyben megfelelő figyelmet és időt tudunk biztosítani a hozzánk fordulóknak. A Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, majd 2018-ban általános sebészeti szakvizsgát tettem. 2012 és 2023 között a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Sebészeti, Érsebészeti és Mellkassebészeti Osztályán dolgoztam, 2018-tól megbízott tagja voltam a kórház onkoteam-jének. A Mellrákfórum civil szervezet aktivistájaként az egészségügyi tudatosságért kampányolok. A komplexebb ellátás céljából 2023-ban elvégeztem a Kismedence rehabilitáció biofeedbackkel tanfolyamot. … Tovább>>

Dr. Bánfalvi Péter

Dr. Bánfalvi Péter

vezető proktológus

Proktológiai magánrendelést 2006 óta folytatok. Célom, hogy vendégeink aranyér, és más végbél-megbetegedését a lehető legkisebb megterheléssel és a legjobb életminőséget megcélozva gyógyítsam meg, nagy felelősséggel járó és sokszor igazi kihívást jelentő munka a számomra. Feladatomnak rendszeres önképzéssel, a gyógyítás egyénre szabott, állandóan tökéletesedő módszereivel igyekszem megfelelni. 2012-ben felkértek Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja aranyérrel kapcsolatos információk megírására, 2014-ben és 2017-ben megkaptam az Év Magánrendelője verseny szakmai díját.

Tovább >>

További cikkek a témában:

Aranyér orvos

Aranyér orvos

Az aranyeret a proktológusok kezelik, így az aranyér orvos lényegében a proktológia doktora, azaz a proktológus. A proktológusok, bár kétségtelenül az egyik leginkább elterjedt végbelet érintő betegség az aranyér, nem csak az aranyeres panaszok gyógyításával...

bővebben
Proktológus

Proktológus

A proktológia az orvoslás területén belül a végbél megbetegedéseivel, elváltozásaival, gyulladásos panaszokkal foglalkozó szakterület. A proktológia doktora a proktológus, aki a végbél betegségek, problémák diagnosztikájával, kezelésével és az általános sebészeten...

bővebben
Proktológiai vizsgálat

Proktológiai vizsgálat

A végbélvizsgálattal, vastagbélvizsgálattal kapcsolatos érdemi információkat a szakembertől érdemes beszerezni, nem a fórumokról. Kétségeit, szorongásait a proktológiai vizsgálattal kapcsolatos pontos, hiteles információk tudják oldani. A biztos tudat segít lélekben...

bővebben
Proktológiai szakrendelés

Proktológiai szakrendelés

Az állami keretek között, finanszírozott proktológiai szakrendelés beutaló köteles. A beutalót a háziorvostól kell kérni. A proktológiai szakrendelések ambuláns betegellátás keretében főként területi járó betegek vizsgálatát, kezelését végzik. Itt történik a korábban...

bővebben
Jelentkezzen be rendelőnkbe!