Miért választ valaki proktológiai magánrendelést, ha valamilyen problémája van a végbél tájékán?

Mert személyre szóló odafigyelést szeretne, korrekt vizsgálatot és tájékoztatást, empátiát, és legfőképpen olyan orvost, akinek szakértelmében megbízik, és hisz a közös együttműködés sikerében, a gyógyulásban. Szeretné elkerülni a bizonytalanságot, a nyitva maradt kérdéseket. Válaszokat akar, működő megoldásokat, segítőkész, megnyugtató légkört, odafigyelést és gondoskodást.

A magánrendelések színvonalas környezetben, jól felszerel rendelőben zajlanak. A páciensek mindent megkapnak, ami fontos egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben.

Az Aranyér Központ proktológiai magánrendeléséről távozók ezeket említik véleményükben. Központunk 2014-ben és 2017-ben elnyerte a megtisztelő Év Magánrendelője díjat.

Olvasa el a véleményeket proktológiai magánrendelőnkről, érdemes!

 

 

 

 

 

 

Proktológiai magánrendelés – gyakorlati tanácsok videósorozatban a végbélvizsgálat, végbéltükrözés előtt

A magánrendelés egyik előnye, hogy kiemelten törődünk a betegek igényeivel. Figyelünk a véleményekre, visszajelzésekre, és azokat figyelembe véve olyan szolgáltatásokat fejlesztünk, ami megkönnyíti a proktológiai vizsgálatokon való részvételt.

Amennyiben szeretne magabiztosan, kétségektől mentesen, felkészülten megjelenni a proktológusnál, akkor a videóanyagunk önnek szól.

A videók segítségével készítsen elő egy listát a panaszaiból és a kérdésekre adandó megfelelő válaszokból, készüljön fel fejben és lélekben a vizsgálat alatti teendőkre.

Az információk több ezer betegünk gondtalan, a vártnál lényegesen kevesebb kellemetlenséggel járó, az átlagnál sokkal alaposabban sikerült végbélvizsgálata, végbéltükrözése alapján születtek.

A videóleckékben eddig egyedülálló részletességgel gyakorlatias és közérthető módon van szó:

  • a végbélvizsgálat, végbéltükrözés előtti felkészülésről,
  • proktológuslehetséges kérdéseiről és az azokra adott megfelelő válaszokról,
  • a vizsgálandó terület felépítéséről, a vizsgáló módszerekről és eszközökről,
  • a végbélvizsgálat, végbéltükrözés alatti érzésekről, érzetekről és tapasztalatokról,
  • az esetleges hibákrólés azok lehetséges elkerüléséről,
  • alehető legkevésbé kellemetlen, de minél sikeresebb végbélvizsgálathoz, végbéltükrözéshez szükséges teendőiről, praktikákról, tanácsokról,
  • és a sikeres vizsgálathoz elsajátítandó mozdulatokról

Amennyiben tanácsainkat megfogadja, a végbélvizsgálat, végbéltükrözés lényegesen kevesebb kellemetlenséggel, és nagyobb sikerrel jár majd, ami a megfelelő, éppen ezért az eredményes kezelés szükséges előfeltétele. Emiatt a gyógyulás esélyei nagyban nőnek.

 

A videósorozat mellé készültünk még segédanyagokkal.

 

Mellékelve megkapja a proktológus kérdéseiről szóló listát, melyet akár végbélvizsgálat, végbéltükrözés előtt a proktológushoz be is adhat előzetes áttanulmányozásra, ezzel segítve elő a konzultáció gyorsabb, gördülékenyebb kimenetelét. Ez biztosítja azt is, hogy nem sikkad el semmi fontos.

+ Kap egy ellenőrző listát arról, hogy mit kell tegyen a végbélvizsgálat, végbéltükrözés előtt, alatt és után.
+ Öné lesz még pácienseink között igen népszerű tájékoztató is arról, hogy hogyan tudjuk végbélproblémáinkat kipróbált, apró, de sikeres életviteli változtatásokkal rendbe tenni.

 

A videóleckék nem csak kósza mendemondákon alapulnak, hanem sok ezer betegünk vizsgálatának megfigyelését, annak tapasztalatát foglalják magukban. Ezért sokkal többet adnak, sokkal több dologról tájékoztatnak, mint amit valaha is el tudnánk képzelni, amire valaha is gondolnánk a vizsgálat előtt.

Kérje az ingyenes videósorozatot itt! 

Keresztnév: *
Email: *

 


Nem mindennapi vélemények születtek a videókról, azok tartalmáról. Olvasson bele, milyen hasznosnak ítélték a feliratkozók! ==> 

 

Várjuk szeretettel proktológiai magánrendeléseinken!

dr. Bánfalvi Péter vezető proktológus dr. Bánfalvi Péter - proktológus

Dr. Bánfalvi Aranyér Központ, A gyógyító gondoskodás

www.aranyeresseg.hu

 

Bejelentkezés vizsgálatra szakértőnkhöz: 

+36(30)-868-0244

ARANYÉR BLOG LEGNÉPSZERŰBB CIKKEI

Call Now Button Jelentkezzen be rendelőnkbe!