Az állami keretek között, finanszírozott proktológiai szakrendelés beutaló köteles. A beutalót a háziorvostól kell kérni.

A proktológiai szakrendelések ambuláns betegellátás keretében főként területi járó betegek vizsgálatát, kezelését végzik. Itt történik a korábban ellátott betegek kontrollvizsgálata és az intézeten belüli betegek, társosztályok betegeinek (kórházak esetén) konzíliuma.

 A járóbeteg rendelésen a sürgős estek ellátása beutaló nélkül általában a sebészeti rendelőben történik, vagy átirányítják őket a sürgősségi ambulanciára. Helyi rendelkezések szerint változó az intézmények szabályzata.

 A nem sürgős esetek ellátása előjegyzés, időpontfoglalás alapján zajlik. Ezekben az intézményekben a központi betegfelvétel az előjegyzést igénylő vizsgálatokra, járóbeteg szakrendelésekre időpontot ad és várólistát vezet.

A betegellátást végzi az ambulanciára aznapra beosztott szakorvos /orvos/ rezidens, és az ambulanciára beosztott asszisztensnő.

 

Proktológiai szakrendelés – beutaló és várólista nélkül

 A magán úton végzett vizsgálatokra való jelentkezés gyorsabban lezajlik, procedúra mentesebb, és a várakozási idő is jóval kevesebb. Nincs szükség beutalóra, csak jelentkezzen be telefonon.

Az állami szakellátás bürokráciájával, és személytelenségével szemben a proktológiai magánrendelésen pontosan tudja, melyik orvoshoz fog érkezni. Ki végzi el a vizsgálatokat, és azt is, hogy mikor. Az időpontra érkező páciensek nem várnak órákon keresztül.

Proktológiai szakrendelőnkben, – mely 2014-ben és 2017-ben is elnyerte az Év Magánrendelője díjat, – nyugodt és nem szorongás keltő körülmények között, profi, udvarias, az Ön igényeire szabott keretek között szeretettel várjuk.

Az Aranyér Központban Budapesten és Székesfehérváron is felkészült, alapos szakértelemmel rendelkező orvosokkal, asszisztensekkel, figyelmes kedvességgel találkozhat. Arra törekszünk, hogy a proktológiai szakrendelőből való távozásakor Ön tisztába legyen mind a panaszait okozó betegségekkel, egyéb végbélproblémáival, a szükséges, az Ön életvitelébe leginkább beleillő kezelések értelmével és módjával, azok hatásaival, és a további megelőzés lehetőségeivel.

 

Budapesti proktológiai szakrendelés:

Bejelentkezését munkanapokon 9-18 óráig várjuk:

Telefonon: +3630-868-0244

Központunk címe:

1024 Budapest, Lövőház utca 24.,
félemelet 5. (8-as kapucsengő)
Parkolás a Mamut Üzletközpont vagy a Millenáris mélygarázsában ajánlott.

Székesfehérvári proktológiai szakrendelés:

Bejelentkezését munkanapokon 9-18 óráig várjuk:

Telefonon: +3630-868-0244

Rendelőnk címe:

8000 Székesfehérvár, Budai út 318.,
Parkolás az udvarban, bejárat hátul.

 

Szeretettel várjuk proktológiai szakrendelésünkön a Dr. Bánfalvi Aranyér Központunkban Budapesten és Székesfehérváron!

dr. Bánfalvi Péter vezető proktológus dr. Bánfalvi Péter - proktológus

Dr. Bánfalvi Aranyér Központ, A gyógyító gondoskodás

www.aranyeresseg.hu

 

Bejelentkezés vizsgálatra szakértőnkhöz: 

+36(30)-868-0244

ARANYÉR BLOG LEGNÉPSZERŰBB CIKKEI

Call Now Button Jelentkezzen be rendelőnkbe!