Az állami keretek között, finanszírozott proktológiai szakrendelés beutaló köteles. A beutalót a háziorvostól kell kérni.

A proktológiai szakrendelések ambuláns betegellátás keretében főként területi járó betegek vizsgálatát, kezelését végzik. Itt történik a korábban ellátott betegek kontrollvizsgálata és az intézeten belüli betegek, társosztályok betegeinek (kórházak esetén) konzíliuma.

 A járóbeteg rendelésen a sürgős estek ellátása beutaló nélkül általában a sebészeti rendelőben történik, vagy átirányítják őket a sürgősségi ambulanciára. Helyi rendelkezések szerint változó az intézmények szabályzata.

 A nem sürgős esetek ellátása előjegyzés, időpontfoglalás alapján zajlik. Ezekben az intézményekben a központi betegfelvétel az előjegyzést igénylő vizsgálatokra, járóbeteg szakrendelésekre időpontot ad és várólistát vezet.

A betegellátást végzi az ambulanciára aznapra beosztott szakorvos /orvos/ rezidens, és az ambulanciára beosztott asszisztensnő.

 

Proktológiai szakrendelés – beutaló és várólista nélkül

 A magán úton végzett vizsgálatokra való jelentkezés gyorsabban lezajlik, procedúra mentesebb, és a várakozási idő is jóval kevesebb. Nincs szükség beutalóra, csak jelentkezzen be telefonon.

Az állami szakellátás bürokráciájával, és személytelenségével szemben a proktológiai magánrendelésen pontosan tudja, melyik orvoshoz fog érkezni. Ki végzi el a vizsgálatokat, és azt is, hogy mikor. Az időpontra érkező páciensek nem várnak órákon keresztül.

Proktológiai szakrendelőnkben, – mely 2014-ben és 2017-ben is elnyerte az Év Magánrendelője díjat, – nyugodt és nem szorongás keltő körülmények között, profi, udvarias, az Ön igényeire szabott keretek között szeretettel várjuk.

Az Aranyér Központban Budapesten és Székesfehérváron is felkészült, alapos szakértelemmel rendelkező orvosokkal, asszisztensekkel, figyelmes kedvességgel találkozhat. Arra törekszünk, hogy a proktológiai szakrendelőből való távozásakor Ön tisztába legyen mind a panaszait okozó betegségekkel, egyéb végbélproblémáival, a szükséges, az Ön életvitelébe leginkább beleillő kezelések értelmével és módjával, azok hatásaival, és a további megelőzés lehetőségeivel.

 

Budapesti proktológiai szakrendelés:

Bejelentkezését munkanapokon 9-18 óráig várjuk:

Telefonon: +3630-868-0244

Központunk címe:

1024 Budapest, Lövőház utca 24.,
félemelet 5. (8-as kapucsengő)
Parkolás a Mamut Üzletközpont vagy a Millenáris mélygarázsában ajánlott.

 

Székesfehérvári proktológiai szakrendelés:

Bejelentkezését munkanapokon 9-18 óráig várjuk:

Telefonon: +3630-868-0244

Rendelőnk címe:

8000 Székesfehérvár, Kertalja utca 11/A.

Parkolás, bejárat az udvarban.

 

Szeretettel várjuk proktológiai szakrendelésünkön a Dr. Bánfalvi Aranyér Központunkban Budapesten és Székesfehérváron!

dr. Bánfalvi Péter vezető proktológus dr. Bánfalvi Péter - proktológus

Dr. Bánfalvi Aranyér Központ, A gyógyító gondoskodás
www.aranyeresseg.hu

Szakértőinkhez vizsgálatra való bejelentkezéshez kattintson ide,

vagy hívja a

+36(30)-868-0244

telefonszámot!

 

Szakértőink:

Dr. Pácsa Szilvia

Dr. Pácsa Szilvia

nőgyógyász, kismedence betegségek szakorvosa

Nőgyógyászként célom, hogy pácienseimet tudásommal gyógyuláshoz, és az egészséges élet megtartásához segítsem. Gyakorló orvosként folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, amelyek a hagyományos (gyógyszeres, műtéti) terápiás megoldásokat kiegészítve a gyógyulást gyorsabbá és hatékonyabbá képesek tenni. Vallom, hogy az egészség, az egyéni csúcsforma elérésének feltétele a testi-lelki egyensúly megteremtése, amelyhez a tudomány és a technika által kínált, bizonyítottan hatásos gyógyászati megoldásokat is érdemes felhasználni. Tovább >>

Dr. Mikes Csaba

Dr. Mikes Csaba

proktológus, sebész főorvos

Proktológia magánrendelést 2007 óta folytatok. A kórházi végbélsebészet mellett magánrendelésen a végbéltájéki panaszokkal (aranyeresség, condyloma, végbélviszketés, végbélsipoly, végbélberepedés, jó és rosszindulatú végbél és vastagbéldaganatok) hozzám forduló páciensek ellátását végzem, célom az alapos kivizsgálását követő pontos diagnózis felállítása és annak legkorszerűbb ellátása.

Dr. Lehoczki Gergely

Dr. Lehoczki Gergely

proktológus, sebész adjunktus

2009-es sebészeti szakvizsgám megszerzését követően kezdtem el proktológiai panaszokkal pácienseket ellátni és észleltem, hogy széles körű igény van a végbélbetegségek tüneteitől szenvedő páciensek empatikus, pontos, minőségi ellátására. A precíz és pontos megfigyelés, a tapasztalatok gyűjtése, beépítése a mindennapi gyakorlatba valamint a személyre szabott ellátás, gyógyítás, esetkövetés fontossága ragadott meg leginkább, ami mind a mai napig a fő motivációt jelentik számomra. A páciensek bizalmának elnyerése és megtartása szintén nagyon fontos számomra. Mindannyian ismerjük a mondást:”pontos mint egy sebész.” Ennek a jegyében szeretnék minden páciensem számára enyhülést, jobbulást, teljes gyógyulást nyújtani.

Tovább >>

Dr. Tóth-Fülöp Orsolya

Dr. Tóth-Fülöp Orsolya

proktológus, sebész szakorvos

Számomra a szakmaiság mellett a legfontosabb a páciens orientált légkör, amelyben megfelelő figyelmet és időt tudunk biztosítani a hozzánk fordulóknak. A Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, majd 2018-ban általános sebészeti szakvizsgát tettem. 2012 és 2023 között a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Sebészeti, Érsebészeti és Mellkassebészeti Osztályán dolgoztam, 2018-tól megbízott tagja voltam a kórház onkoteam-jének. A Mellrákfórum civil szervezet aktivistájaként az egészségügyi tudatosságért kampányolok. A komplexebb ellátás céljából 2023-ban elvégeztem a Kismedence rehabilitáció biofeedbackkel tanfolyamot. … Tovább>>

Dr. Bánfalvi Péter

Dr. Bánfalvi Péter

vezető proktológus

Proktológiai magánrendelést 2006 óta folytatok. Célom, hogy vendégeink aranyér, és más végbél-megbetegedését a lehető legkisebb megterheléssel és a legjobb életminőséget megcélozva gyógyítsam meg, nagy felelősséggel járó és sokszor igazi kihívást jelentő munka a számomra. Feladatomnak rendszeres önképzéssel, a gyógyítás egyénre szabott, állandóan tökéletesedő módszereivel igyekszem megfelelni. 2012-ben felkértek Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja aranyérrel kapcsolatos információk megírására, 2014-ben és 2017-ben megkaptam az Év Magánrendelője verseny szakmai díját.

Tovább >>

További cikkek a témában:

Aranyér orvos

Aranyér orvos

Az aranyeret a proktológusok kezelik, így az aranyér orvos lényegében a proktológia doktora, azaz a proktológus. A proktológusok, bár kétségtelenül az egyik leginkább elterjedt végbelet érintő betegség az aranyér, nem csak az aranyeres panaszok gyógyításával...

bővebben
Proktológus

Proktológus

A proktológia az orvoslás területén belül a végbél megbetegedéseivel, elváltozásaival, gyulladásos panaszokkal foglalkozó szakterület. A proktológia doktora a proktológus, aki a végbél betegségek, problémák diagnosztikájával, kezelésével és az általános sebészeten...

bővebben
Proktológiai vizsgálat

Proktológiai vizsgálat

A végbélvizsgálattal, vastagbélvizsgálattal kapcsolatos érdemi információkat a szakembertől érdemes beszerezni, nem a fórumokról. Kétségeit, szorongásait a proktológiai vizsgálattal kapcsolatos pontos, hiteles információk tudják oldani. A biztos tudat segít lélekben...

bővebben
Proktológiai magánrendelés

Proktológiai magánrendelés

Miért választ valaki proktológiai magánrendelést, ha valamilyen problémája van a végbél tájékán? Mert személyre szóló odafigyelést szeretne, korrekt vizsgálatot és tájékoztatást, empátiát, és legfőképpen olyan orvost, akinek szakértelmében megbízik, és hisz a közös...

bővebben
Jelentkezzen be rendelőnkbe!